perjantai 11. toukokuuta 2012

Muuttolintusen tie

Piiiitkän harkinnan jälkeen Villavaarakin muutti Bloggeriin. Väsyin Vuodatuksen kaatuiluun. Tämä Bloggerkin on kuulemma uudistunut, mutta eipä tuo minua haitanne, kun en aiempaankaan juuri perehtynyt. Toki Bloggerissa olen osallistunut joihinkin yhteisneulomisjuttuihin aiemmin. Samalla muutin lukublogini Vinon monokkelin tänne ja vaihdoin nimeksi Lukuaikaa etsimässä. Villavaaran nimeä en sentään raaski muuttaa, onhan se kulkenut mukanani blogimaailmassa jo melkein viisi vuotta.

Käsityöt ovat edelleen kiireiden takia jäissä, mutta materiaalia löytyy, mikäli inspiraatio iskee. Laskin pitkästä aikaa lankavarastoni. Kaikki pienet jämänyssäkät mukaan lukien lankaa on reilut 22 kiloa.  Tarkastaja Teukkis toimi virallisena valvojana ja väsyi vallan kovasti. 

Hyvää äitienpäivää! Mie ostin itselleni polkupyörän äitienpäivän kunniaksi.

5 kommenttia:

 1. Hih, hetken luulin, että Tarkastajalla on takatassut ja häntä etupuolella... :o)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Bloggeriin. Samasta syystä itsekin siirryin tänne. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogi-kodille! Minä olen edelleen vallan tyytyväinen Vuodatukseen. Hyvä niin, kun en tykkää Bloggerista. Olen kokeillut.

  VastaaPoista
 4. voi surku, taitavat tiemme nyt erota, en tykkää tästä bloggerista, kun täällä ei pääse samalla tavalla seuraamaan blogia kuin vuodatuksessa. Tai siis mä en osaa . . .
  Hyvää jatkoa ja kaunista kesää!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa bloggeriin.
  Blogissani on jotakin sinulle, ole hyvä.

  VastaaPoista