lauantai 8. syyskuuta 2012

Ei vielä

Ensinnäkin SNYlle kiitokset e-kortista, joka ilahdutti jo hui hai ajat sitten.

Minulla menee näin syksyllä aika kummallisesti nönnöttäessä. Käsitöitä on kesken, ja joitakin erittäin salaisia juttuja on valmiinakin. Alan henkisesti orientoitua loka-marraskuun pimeyteen ja alakuloon ja salaa odottaa joulua. Onneksi vielä on vähän valoakin, kauniita ja kuulaita päiviä.

Tällainen kori on vallannut makuuhuoneen pöydän. 

Yksi valmis sukka ystävälle, toinen odottaa vielä lankana; yksi mahdollinen patalappu hahtuvasta Marttojen arpavoitoksi, ihanasta langasta yksi huivi, joka ei vielä tiedä lopullista muotoaan. Ja minulla kun ei koskaan ole kesken kuin yksi työ. 

Nyt riennän kauppaan. Ei ketään kiinnostaisi kyläkauppiaan työ? Kyläkauppamme lopetettua toimintansa on kauppa helkutan kaukana. Laiskottaa lähteä. Toisaalta on täällä korvessa asumisessa hyvätkin puolensa:

Jospa keräisikin vain tomaatit kasvihuoneesta ja eläisi niillä.


6 kommenttia:

 1. Hykerryttäviä, inspiroivia syksyjuttuja sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Eläiskö kyläkauppiaana? Itse olen aina haaveillut juuri tuon muotoista työtä, mutta pitäis siinä päästä edes jonkinlaiselle palkalle tässä vaiheessa. Meillä kyläkauppaa pitää vanha aviopari, jotka jo pääsis eläkkeelle, mutta pitäävät ihan "huvin vuoksi" kauppaa pystyssä. Minä käyn kannattamassa heitä noin kerran viikossa. En tiedä, onko se kannattavaa vai ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen, että kyläkaupallamme kyllä olisi juuri ja juuri elannon saanut. Entinen kauppias lopetti terveyden reistaillessa ja koska jatkaja kaupalle oli tiedossa. Jatkajan suunnitelmat eivät sitten toteutuneetkaan.

   Poista
 3. Varsinainen herkkukori :D Mä saan ehkä...ehkä...lähiaikoina valmiiksi setin sun viime syksynä lähettämästä langasta :D Kerron sit koska on kuvaa mun blogissa, mutta ei nyt siis ihan vielä tällä viikolla ainakaan... Oikein hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että langat pääsivät käyttöön! Mukavaa myös, että pääsit kuin pääsitkin SNY-kierrokselle.

   Poista