tiistai 9. huhtikuuta 2013

kevätshoppailuja eli hullu kuin pullosta tullu

Kun käsityöprojektit edistyvät hitaasti, kerronpa teille keväisestä ostoksestani. No - eihän tässä ole keväistä kuin väri. Nanny Stillin Stella Polaris -sarjani täydentyi tänään paikalliselta kirppikseltä hankkimallani keltaisella versiolla:


Hinta 45 euroa. Vielä puuttuu amber ja sininen. Tuo kirkas on pienempi ja paksukaulaisempi kuin muut, ilmeisesti kuitenkin on aito. Pulloa lienee tehty kahta kokoa, näin jostain luin. Jostakin syystä nämä putelit saavat minut iloiselle tuulelle - ihan ilman sisältöä.


3 kommenttia:

 1. Hei vaan, kauniita pulloja, itselläni on tuollainen keltainen. Olen saanut sen jo edesmenneeltä äidiltäni lahjaksi joskus -70-80 -luvun vaiheilla. Hän tykkäsi lahjoitella meille lapsilleen lasiesineitä, maljakoita, kulhoja jne.

  VastaaPoista
 2. Kauniita, vasrinkin näin sarjana :)

  VastaaPoista
 3. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista