torstai 26. joulukuuta 2013

Parempi myöhään

Joulua on vietetty Villavaarassa perinteisin menoin. En ota joulusta stressiä, koska työni takia joulunalusviikot ovat täyteen buukatut ja koti jää hunningolle. Kuitenkin kahdessa päivässä ehtii kummasti - koti on jotakuinkin siivottu, lanttu- ja porkkanalaatikot tehty. Mies hoitaa kinkun ja paistin. Parasta joulussa on kiireetön yhdessäolo. Tänä jouluna erikoislisän tuovat pienet lastenlapset - Veera ja Santeri. 

Joululahjoja ehdin tehdä kovin vähän itse - en osaa aloittaa kuukausia etukäteen. Sen verran kuitenkin, että vävyille on oltava joka joulu paketissa villasukat. Tänä jouluna toinen sai kuitenkin odotella hieman, sukat valmistuivat vasta joulupäivänä. 


Perussukka koko 42 - 43

Lankana mainio Louhittaren luolan Väinämöinen, väri Valaan laulu.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä täällä on taas tullut päivitystä päivityksen perään...mulla on ollut blogi aika hiljainen johtuen kiireistä ym. mutta eiköhän se tästä. Koko syksy on ollut valmiiden tekeleiden rintamalla aika niukanpuoleista, mutta jospa kohta ehtisi taas neuloakin. Lankatilinpäätöksestä taitaa tulla varsin laiha :/ Hyvää vuoden loppua ja onnea uudelle vuodelle :)

    VastaaPoista