keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kaupoilla

Viime viikolla koitti kauan odotettu talviloma. BlogiMiehen ja -Pojan kanssa lennähdettiin reissuun. Jalkapalloa teki miehen mieli katsomaan, harmittavasti vain sekä Liverpoolin että Manchesterin pelejä siirrettiin. Anfieldillä kuitenkin käytiin, ja kun Manchesterissä miesväki painalsi jalkapallomuseoon, minä suuntasin kohti Port Streetiä ja Purl City Yarnsia. Oli sunnuntai, mutta putiikki oli onnekseni auki. 

Ostoksia:

Tuo ihana punainen ei halua tulla kuvatuksi. Sävy ei ole oranssinen vaan hiukan vadelmaan vivahtava. Puodinpitäjä oli oikein mukava nuorehko naisihminen, joka esitteli apulaisensa neulomaa upeaa pitsihuivia. Juttelimme pitkän tovin Suomessa myytävistä langoista ja neulekulttuurista.Omat käsityöni ovat jääneet päivätyöni jalkoihin. Muuta ei jaksa.

Matkakohteena Liverpool oli oikein iloinen yllätys. Varsinkin ihmisten ystävällisyys ja mutkattomuus oli huomionarvoista. Manchesterkin jää muistoihin positiivisena matkakokemuksena. Siellä vain ihmisiä oli meikäläiselle liikaa lauantai-iltapäivän hulinassa. Tahdon syrjäytyä rauhassa. 

 


4 kommenttia:

 1. Uuuuuh, tuo woodland knits näyttää todell kivalta kirjalta... Ja tuo vihreä lanka näyttää aivan ihanalta.. Miehen kanssa ollaan myös haaveiltu että milloinkohan sitä pääsisi englantiin.. Ehkä odotetaan jos mies saisi sen eläkeläisen lippusen niin kait sillon oisi lennot sille halvemmat? (Reuma on nyt varmistunut)

  VastaaPoista
 2. Ah mitä lankoja! Kotimaisissa lankakaupoissa on tosiaan se huono puoli etteivät ne juuri palvele sunnuntaisin...

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja! Miunkin mies tykkäisi tuollaisesta matkasta. =)

  VastaaPoista
 4. Tuttuja kaupunkeja molemmat. Tosin Old Traffordin museo/kauppa tuli tutummaksi kuin lankakaupat :)

  VastaaPoista