tiistai 30. heinäkuuta 2013

Vanha happo

Aika monena kesänä ovat padat porisseet ystävieni Eikun ja Jaanan kanssa. Tällä kertaa emme tunkeneet pataan kirvankuorta emmekä lupiininkukkia. Meillä oli järeämmät aseet - nimittäin keväällä Kujeelta hommatut Ashfordin happovärit. Hyvin onnistui. Ehkä ensi kesänä uskallamme kokeilla liukuvärjäilyjä.Omani sain jo kerälle, ja yksi vyyhti matkasi viikonloppuna Pohjois-Savoonkin. Minun lankani ovat Pirtin kehräämön nylonvahvisteista sukkalankaa, jotka Maija minulle ystävällisesti tilasi.


Loma alkaa lähetä loppuaan. Tämä päivä kului Kuopiossa shoppaillen, viikonloppu ystävien luona Kajaanissa. Viikonloppureissulta kotiutui myös oikein mieluisa kaveri. Villavaarassa onkin nyt kaksi kehrääjää, joista vain toinen on kissa.

6 kommenttia:

 1. Aivan herkullisen väriset langat.

  VastaaPoista
 2. ¨Hitsi mitkä värit :O Upeita. Mie olen vaan sipulinkuorissa keittänyt lankoja, ajattelin että jos sitä saisi huppariin asti tarpeeksi lankoja värjäiltyä, niin kiva sävy on se. Männyn kaarnaa keräillyt kans testiksi, jos saisi hauskemman värin tuohon teellä värjättyyn lankaan.

  VastaaPoista
 3. Hyvä ihme kun ei nykyään ehdi mitään! Tännekään en ole ehtinyt kurkkimaan vähään aikaan. Onnea rutkasti tuoreelle mummelille!!!

  VastaaPoista
 4. Ompa tosi mahtavat väri, noista tulee monta paria ihania sukkia.

  VastaaPoista