perjantai 6. heinäkuuta 2012

Keskittymisvaikeutta

Neuloisko vai virkkais vai kutoisko? Värjätäkin vois tai ommella. Mut se rukki. Anopin äidin (vaiko mummon?) ilomantsilainen kaunotar. Sehän rullaa niin kauniisti, kun sille vähän itkuvirttä näin Eino Leinon päivänä vääntää - onhan se Sissosten suvusta. Siansaparoiden syynä taitaa olla osaamaton tyyppi, väärät säädöt ja vauhtisokeus. Onneksi on Tuulian kirja apuna.


Ja totaalinen repsahdus tuli Maijan puodissa tänään. No kun Tindet ja Pandat ja Opus1:t ja Mandarit petitit ja ja ja ja huutelivat: "Alealeale! Näitähän olet hiplannut jo monta kuukautta. Ota nyt, halvalla saat!"

2 kommenttia:

  1. Oi kun on ihana että on oikea iso ja noin siisti käsityö huone ja vielä oma rukki... Voi sinä onnellinen! Varsinainen taivas, saa tehdä kaiken alusta asti itse. <3
    Minä löysin tico ticoa 2e/kerä, käytin sitten bensarhani siihen että ostin villatakkitarpeet :S Money well spent. ;)

    VastaaPoista
  2. Hieno kapistus! Mulla on vanha pikkurukki ja hyvin sekin on toiminut kun on vasara ym. tarvittava käden ulottuvilla, välillä pitää napautella ja kopautella. Hienoja töitä oot saanut aikaan, en oo ehtinyt pahemmin käydä blogeissa saati omaa päivittää, nyt alkaa tilanne olla hallinnassa kun on arki alkanut. Mukavaa kesän loppua!

    VastaaPoista