perjantai 27. heinäkuuta 2012

Projektiloita

Kesän ainoaksi käsityöksi taitaa jäädä afrikankukkapeitto. Kukkia on nyt 157 väännetty, eipä enää paljoa puutu.

Kolilla tuli jälleen käytyä maisemia ihailemassa:


Jotain tartteis tehdä. Kova rukkikuume on iskenyt. Olen ajatellut motivoida itseäni elämäntaparemonttiin rukkihaaveen avulla, 15 - 20 kiloa kun joutaisi pois. Teen aina pyhiä lupauksia, mutta parin päivän päästä repsahdan. Luonteenlujuutta puuttuu. Jospa nyt laittaisin rukkirahastoon aina 40 euroa jokaista pudotettua kiloa kohti. Katsotaan, saako akka rukkinsa.

5 kommenttia:

 1. Voi mikä idea! Minä olen kuolannut kangaspuiden perään. Ei sillä että niille olisi just nyt tilaakaan, eikä sillä että niiden ostoon olisi just nyt rahaakaan... Ja ylimääräisiä kiloja olis täälläkin... Ehkäpä tuollainen "säästäminen" toimisi! :) Kokeillaan!

  VastaaPoista
 2. Onnea yrityksellesi! Minä uskon vakaasti onnistumiseesi! =)

  VastaaPoista
 3. Luin enste että rokkikuume. Minulla on tuo rukki tuossa olohuoneessa, mutta yhtään en ole nyt ehtinyt kehräämään. Siinä on kanssa yksi koukuttuminen, mitään muuta ei sitten kyllä ehdi.

  VastaaPoista
 4. Miun piti ottaa rukki anoppilasta lainaan mutta arvaa muistinko sitä vintiltä ennee hakea lähdön hetkellä. >.< Noh, jospa anoppi toisi sen tullessaan kun tulee syksymmällä käymään.
  Tuo on muuten hirmu hyvä idea että motivoi tuolleen itteesä. Vertaistueksi voin ryhtyä, pitäs iteki saaha sinne 80-85 kiloon paino, mutta ei tunnu millään tippuvan niin oon vähän luovuttanut. Nyt olisi hirveä hinku hölkkäämään mut miehen angiina tais tarttuu minnuunkin tai sit sain sen kautta syysflunssan. Mieli on altis mutta keho lamaantuu jo rappujen noususta. Mutta voitashan lenkkeillä "yhessä" silleen et valitaan päivät ja lähetään tiettyyn kellonaikaan lenkille ja se ON MENTÄVÄ kun kerran on sovittu! Motivoisi liikkumaan.

  VastaaPoista
 5. se on kieltämättä hankalaa tuo elämäntapamuutos tai siihen opetteleminen. Minä olen keväästä asti ollut yhdessä FB-ryhmässä ja muutama kilo on vasta tippunut, tosin kesän aikana ei takaisin paljoa tullut. Tsemppiä. Mekin käytiin pari vkoa sitten Kolilla maisemia ihailemassa. t. kaima

  VastaaPoista